Natuurlijk Antibioticum Colloidaal Zilver - puurcolloidaal.nl

Gepubliceerd dec. 08, 21
6 min read

Colloïdaal Zilver - Nano Mineraalwater - puurcolloidaal.nl

Tot slot willen we nog vermelden dat het ook mogelijk is om op andere manieren colloïdaal zilver te maken, bijvoorbeeld door middel van de zogenaamde plasma-vonk methode (colloidaal zilver). Wij raden de nieuwsgierigen onder u aan om hier zelf verder onderzoek naar te doen - Mix van echt colloidaal zilver. Wel willen we nog vermelden dat er een degelijk onderscheid bestaat tussen de zogenaamde zilverdeeltjes en zilverionen.

Dit maakt zilverionen ook tot een minder geschikt voedingssupplement in vergelijking met zilverdeeltjes. Zilverdeeltjes bestaan namelijk uit twee of meer zilveratomen die samen geclusterd zijn, terwijl een zilver ion een enkelvoudig atoom is en ook nog eens een orbitaal elektron mist. Het zijn de orbitale elektronen die de specifieke eigenschappen van een stof bepalen en het ontbreken van dit elektron zorgt voor een zeer structurele verandering van de karakteristieke eigenschappen van het aanwezige zilver.

Colloïdaal Zilver 20 Ppm Vloeibaar 500ml - Naturema NederlandColloïdaal Zilver Kopen Online - Naturema Nederland

Ook de alternatieve geneeskunst heeft er een handje van om de zakken te willen vullen met producten die hun beloftes niet nakomen. Daarom is het in tijden zoals deze altijd raadzaam zelf onderzoek te doen naar een product, alvorens het aan te schaffen. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u door naar de volgende website: Met name de laatste jaren is in het Westen het gebruik van het middel colloïdaal zilver weer bijzonder sterk in opkomst.

Gebruiksaanwijzing Zilverwater

Antibiotica zorgt tegenwoordig in vele gevallen niet meer voor afdoende bescherming tegen ziektekiemen en bacteriën en zorgt daarnaast ook nog eens voor de afbraak van het lichaamseigen afweersysteem. Dit gebeurt grotendeels door de afbraak van onze zeer essentiële darmflora. Met name in de westerse wereld zijn er heden ten dagen vele gevallen van ziekte, waar vroeger antibiotica een geducht wapen tegen was, maar waar de desbetreffende bacteriën van tegenwoordig resistent tegen blijken te zijn geworden.

 • Wat is de beste colloidaal zilver?
 • Hoe moet je colloidaal zilver gebruiken?
 • Waar kan ik colloidaal zilver kopen?
 • Is goud eten gezond?
 • Dit heeft vervolgens geleid tot het feit dat veel mensen zelf op zoek zijn gegaan naar andere middelen die een antibiotische werking hebben, omdat de farmaceutische industrie hier in het geheel niet op inspringt en dezelfde antibiotica blijft ontwikkelen en artsen vervolgens weinig keuze hebben in wat ze hun patiënten kunnen voorschrijven (Mix van echt colloidaal zilver).

  Eén van de meest bekende en effectieve middelen met een sterk antibiotische werking die men dan vroeger of later tegenkomt, is het middel colloïdaal zilver. Colloïdaal zilver genoot ooit een prachtige reputatie wat het genezen van een grote verscheidenheid aan ziekten betreft en ook een sterk ondersteunde taak had bij bepaalde ziektebeelden.

  Colloïdaal Zilverwater 15 Ppm - Naturema Nederland

  Ook werd en wordt het nog veel ingezet bij mensen met brandwonden, wegens de verlichtende en helende werking die het heeft. Zoals u mogelijkerwijs bekend zal zijn van uw schooldagen, is zilver een edelmetaal. Edelmetalen staan bekend om een aantal specifieke eigenschappen en één daarvan is dat edelmetalen niet of zeer moeilijk reageren met andere elementen uit het periodieke systeem.

  Zuiver zilver (+99,9%) is namelijk na goud het meest hoog frequente element wat we op onze aardbol kennen. De hoge frequentie is volgens de quantum fysica te danken aan het feit dat dit element atomair zo goed als zuiver gekoppeld is met de achter dit atoom liggende isotopische vortex van vrije energie. Mix van colloidaal zilver.

  Tevens zal zilver de goede virussen, bacteriën, schimmels, parasieten, schimmels en prionen in ons lichaam niet doden omdat deze bij het gezonde spectrum van een gezond mens passen en al in een hoge frequentie resoneren. U zou dus in feite kunnen stellen (en dit is wetenschappelijk bewezen), dat een gezond mens een hogere fysieke en mentale frequentie bezit dan een ziek mens.

  De Voordelen Van Het Gebruik Van Colloïdaal Zilver - Puur Colloidaal

  Daarnaast is het volgens bepaalde kwantum fysische theorieën zo dat het niet het atomaire zilver is dat het werk doet, maar dat de heling te danken is aan de vrije energie die door de zilveratomen naar de zieke cellen stroomt. Zilver is dus een interdimensionale bruggenbouwer tussen onvrije atomaire en vrije isotopische intelligente energie volgens deze kwantum fysische principes.

  Colloidaal Zilver Water-colloidal Silver-immuun Supplement - Naturema NederlandColloïdaal Zilver 20 Ppm Vloeibaar 500ml - puurcolloidaal.nl

  Waar wij ons echter wel in verdiept hebben is de praktische werking van colloïdaal zilverwater en daar valt nog het één en ander over te vermelden. Het is een redelijk bekend feit dat zilverdeeltjes, mits dit geen zilvernitraten en of zilverzouten zijn, een sterk antibiotisch en ziektekiem verwijderend effect hebben op ons menselijke lichaam - Echt colloidaal zilver.

  Steeds meer bewijzen lijken zich op te stapelen over het feit dat zilverdeeltjes (en ook zilverionen) een multifunctionele substantie zijn die niet alleen de weerstand van het organisme behoorlijk verhoogt, maar vaak ook nog eens wonderbaarlijke hulp levert bij het behouden van de algemene gezondheid van mensen, (huis)dieren en zelf planten.

  Colloïdaal Zilverwater Is Nanotechnologie Pro Leven

  We willen er hier wel op wijzen dat het, zoals ook eerder genoemd, hier dient te gaan om de zogenaamde zilverdeeltjes. Zilverionen hebben een minder krachtige werking dan zilverdeeltjes, maar bezitten ook in meer of mindere mate dezelfde helende eigenschappen. Andere zilverdeeltjes, zoals bijvoorbeeld zilvernitraten zijn absoluut niet gezond voor ons als mens en kunnen ons zelf erg ziek maken.

  Colloïdaal zilver is een product welke voor de meeste consumenten zonder al te veel moeilijkheden te koop zal zijn. Het is meestal wel te koop bij uw plaatselijke natuurreformzaak of biologisch winkel. Mocht u deze niet in uw omgeving aantreffen, dan is een ritje naar een iets grotere stad vaak al afdoende om het product te kunnen aanschaffen.

  Het voordeel hiervan is dat u de deur niet uit hoeft en dit weer tijd scheelt. Wij hebben natuurlijk ook zo’n prachtige webwinkel voor u online beschikbaar, waar u dit product 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt bestellen. Wij hebben het met name tot onze doelstelling en specialiteit gemaakt om u als consument de meest hoogwaardige producten ter wereld te leveren.

  Wat Is Colloïdaal Zilver? - Puur Colloidaal

  U vindt onze website op www. superfood.nl waar wij uw bestelling graag tegemoet zien en er zorg voor zullen dragen dat deze zo spoedig mogelijk bij u thuis wordt afgeleverd. Colloïdaal zilver is een product wat op verschillende manieren geconsumeerd kan worden. Afhankelijk van uw ziektebeeld, zal de hoeveelheid en de dichtheid in ppm verschillen per persoon.

  Over het algemeen zijn er geen of zeer veel verschillende doseringen bekend, die vaak samen hangen met een specifiek ziektebeeld. Om u toch enigszins een idee te geven welke dosering u dient te handhaven, hebben we een klein tabelletje voor u samen gesteld. Mocht u het colloïdaal zilverwater voor zeer specifieke doeleinden gebruiken en niet met deze tabel uit de voeten kunnen, dan raden wij u aan om overleg te plegen met uw arts, specialist of een voedingsdeskundige.

  Men adviseert over het algemeen rond de 15 tot 25 µg zilver per theelepel. Bij oplossingen met de allerkleinste zilverdeeltjes komen we in het bereik van ongeveer 5-15 ppm. Bij oplossingen met grotere zilverdeeltjes komen we in het bereik van 3-5 ppm. Het water krijgt dan meestal ook een licht gele kleur.

  Colloïdaal Zilver Kopen Online - Puur Colloidaal

  Bij de aanbevolen dagdosis volgens bovenstaand tabel zitten we op een dagelijkse inname van 10 tot 18% van de maximaal gestelde norm voor zilver. Hiermee blijven we dus prachtig en veilig binnen de gestelde norm en bestaat er verder geen enkel risico voor de consument. Wel wordt er aangeraden om een flinke hoeveelheid water te drinken bij de consumptie van colloïdaal zilver.

  Meer van Testosteron

  Navigation

  Home

  Latest Posts

  Colloidaal Zilver Water 50 Ppm - Detoxen

  Published Oct 27, 22
  6 min read

  Colloidaal Zilverwater 100ml - Online

  Published Oct 24, 22
  6 min read