Colloidaal Zilver - Gaat Door Wanneer Al Het Andere Faalt

Gepubliceerd nov. 29, 21
6 min read

Colloidaal Zilverwater 1 Liter - Naturema Nederland

Om die reden is zilverwater niet meer geregistreerd in de Verenigde Staten en worden bedrijven die het toch nog als geneeskrachtige remedie produceren op de vingers getikt. Dat zilverwater enig effect kon aantonen in proefbuizen in een laboratorium, betekent niet dat het deze effecten ook heeft in het menselijk lichaam, dat veel complexer is.

Conclusie Zilverwater is een oude remedie die een eeuw geleden gebruikt werd tegen infecties en nu weer opgang maakt tegen het coronavirus. Echt colloidaal zilver. Er is nooit een heilzaam effect aangetoond bij mensen (voor de opkomst van antibiotica stierven mensen massaal door infectieziekten), maar vooral: wie het regelmatig inneemt, krijgt een blauwachtige verkleuring van de huid die niet meer verdwijnt.

Colloïdaal Zilver - Blij Met Zilverwater In Je Ehbo Kit - Naturema NederlandColloïdaal Zilver Online Bestellen - puurcolloidaal.nl

Het is echter niet bewezen dat dit middel ook echt iets doet. Sterker nog, het is toxisch en kan daardoor schadelijk voor je zijn. Blijkbaar weet de medewerker ook niet dat dit 'antibioticum' sinds 2016 volgens Europese wetgeving al niet meer mag worden verkocht als voedingssupplement of levensmiddel. Waarom is het dan toch nog verkrijgbaar in de winkel en ook online? Colloïdaal zilver mag sinds 2002 niet meer verkocht worden als voedingssupplement of als levensmiddel gebruikt worden.

Wat Zijn De Voor- En Nadelen Van Colloïdaal Zilver Voor Herpes? - Naturema Nederland

De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA) is in 2016 begonnen met het handhaven van dit verbod - Authentiek colloidaal zilver. Het mag niet meer voor inwendig gebruik worden geadviseerd en dus is een doseeradvies feitelijk niet van toepassing. Wanneer er wel een doseeradvies op de verpakking staat, is het product een levensmiddel. Echter, wordt het zilverwater niet alleen voor uitwending gebruik toegepast.

'Mijn vrouw gebruikt het en de buren willen het wel eens komen halen voor een slokje of als ze een brandwondje hebben.' Ankie van Leeuwen heeft dagelijks een half jaar zilverwater gedronken. Zij heeft het zilverwater op aanraden van een plaatselijke reformwinkel gebruikt tegen een ontstoken vingernagel, bij haar heeft het niet geholpen.

Wat Zijn De Voor- En Nadelen Van Colloïdaal Zilver Voor Herpes? - Naturema NederlandWerkt Colloïdaal Zilver En Goud Bij Artrose & Reuma? - Puur Colloidaal.nl

'Het is een natuurlijk antibioticum, voor op de huid en je kan het innemen om te detoxen', luidt het advies. 'Ik zou om te beginnen drie keer daags 20 druppels in een glas water doen', vertelt een andere verkoper. Er zijn online diverse producenten van zilverwater te vinden. Na telefonisch contact blijken vier van de vier geraadpleegde aanbieders ook inwendig gebruik aan te raden met uiteenlopende doseeradviezen.

Gebruiksaanwijzing Zilverwater - Naturema Nederland

Dit moet dan ook op de flesjes vermeldt staan. Toch zien we ook het volgende voorbij komen. Op één van de flesjes staat: 'Sinds de oudheid heeft mensheid zilveroplossingen gebruikt om pathogene te bestrijden en ziekte te voorkomen. Desondanks dwingen huidige Europese richtlijnen ons te vermelden dat dit product alleen uitwendig gebruikt mag worden.

Ik moet het gebruik van colloïdaal zilver ten zeerste afraden Daan Touw, toxicoloog aan het UMCG Naast zilver zijn platina en goud mineralen die niet in voedingssupplementen en levensmiddelen gebruikt mogen worden. Dit is vastgelegd in de Europese regelgeving. Zo mag zilver pas gebruikt worden als het is toegevoegd aan een positieve lijst en om op die positieve lijst te komen, moet de veiligheid en de bio beschikbaarheid zijn aangetoond.

 • Is colloidaal zilver veilig?
 • Wat is Zilverhydrosol?
 • Wat is een colloïdaal mengsel?
 • Kan je goud drinken?
 • Voor zilver waren onvoldoende data beschikbaar voor EFSA om iets over de veiligheid te kunnen zeggen. De veiligheid is dus niet aangetoond en dus mag het niet inwendig worden gebruikt. 'Er zijn geen studies gedaan naar de effectiviteit bij vorm van chronische ontsteking of infectie dan ook, wat we wel weten is dat het toxisch is. Mix van echt colloidaal zilver.

  Colloïdaal Zilverwater - Ondersteunend Bij Ontsteking En Irritatie - Puur Colloidaal

  Een volgens unieke methode geproduceerd mineraalwater, bestaande uit gezuiverd en gevitaliseerd water met 15mg/l (15ppm) mono-atomisch, di-atomisch en nano clusters zilver. Echt colloidaal zilver. Colloïdaal zilver staat ook wel bekend als zilverwater en is een colloïde van zilverdeeltjes verwerkt in water. Een colloïde is een klein deeltje dat groter is dan een molecuul en een diameter heeft tussen 1 en 1000 nanometer (nm).

  Het is bij colloïdaal zilverwater erg belangrijk hoe het product geproduceerd wordt, want zilverwater dat van verkeerd geproduceerde zilverdeeltjes en/of onjuiste zilverdeeltjes is gemaakt kan schadelijk zijn voor het lichaam en de ziekte agyrie veroorzaken. Colloïdaal zilver van The Health Factory is op de juiste manier geproduceerd en dus volkomen veilig voor het lichaam.

  Het is een essentieel spoormineraal voor het immuunsysteem van ons lichaam Het is een krachtig universeel antibioticum en genezer Het werkt tegen ongeveer 650 pathogenen (ziekteverwekkers) zonder bijwerkingen Heeft geen interactie met andere medicijnen Wat is Colloïdaal zilver? Colloïdaal zilver is een zuivere, volledig natuurlijke substantie bestaande uit submicroscopische zilverclusters, die in een suspensie van zuiver geïoniseerd water worden gehouden door een kleine elektrische lading op elk deeltje.

  Colloïdaal Zilver - Blij Met Zilverwater In Je Ehbo Kit - Puur Colloidaal

  Het is zowel een remedie als een preventie middel voor verkoudheid, griep, alle infecties en alle fermentatie als gevolg van bacteriën, schimmels of virussen, vooral stafylokokken en streptokokken, die vaak worden aangetroffen bij ziekte. Het werkt beter dan antibioticum Er is gerapporteerd dat het snel ontstekingen onderdrukt en een snellere genezing bevordert.

  Colloidaal Zilverwater 1 Liter - puurcolloidaal.nlColloïdaal Zilver, Zilverwater, Nano Zilver - puurcolloidaal.nl

  Amerikaanse kolonisten die door het Westen reizen, zetten vaak een zilveren dollar in de melk om het bederven te vertragen. Rond de eeuwwisseling schreven artsen zilvernitraat voor tegen maagzweren en het was gebruikelijk om een ​​paar druppels van een zilveren oplossing in de ogen van een pasgeboren baby te doen om bacteriën te doden die blindheid kunnen veroorzaken.

  Drink jij wel eens colloïdaal zilver en wil je, dat het zilverwater ook daadwerkelijk in je systeem terecht komt? Naar aanleiding van het eerdere artikel dat wij publiceerden over colloïdaal zilver kregen wij een aantal vragen. In dit artikel antwoord op deze vragen over dit natuurlijke geneesmiddel. Wat is Colloïdaal Zilver? Per definitie betekent colloïdaal zilver: Zilverdeeltjes zwevend in water, of anders gezegd: Een zilverwater is alleen colloïdaal als er sprake is van zilver atomen, want zilver ionen zweven niet in water maar zijn opgelost in water.

  Colloïdaal Zilver: Een Krachtig Natuurlijk Antibioticum - puurcolloidaal.nl

  Vandaag de dag kan men als consument door de bomen het bos niet meer zien als het gaat over de aankoop van colloïdaal zilverwater. In dit artikel gaan we dan ook wat dieper en ietwat technischer in op de verschillende ‘soorten’ colloïdaal zilverwater. Zilverwater, colloïdaal zilverwater en Nano zilver, Zilverwater, colloïdaal zilverwater en Nano zilver zijn allemaal termen waarmee eigenlijk wordt bedoeld: Maar hoe weet je of het aangekochte water wel is wat je denkt dat het is, of heeft het helemaal niets met colloïdaal zilver te maken? Vele aanbieders van ‘zilverwater producten’, doen hun uiterste best om hun product onder te brengen in de categorie colloïdaal zilver, maar vaak heeft het in werkelijkheid niets te maken met echt en puur colloïdaal zilver.

  Product C: , bevat zilver atomen en een laag gehalte ionen. Product D: , bevat alleen maar zilver atomen. Vaak denkt men dat ionisch zilverwater de zelfde functie heeft als colloïdaal zilver omdat, in de maag het zilver (ionisch zilver of colloïdaal zilver) omgezet zal worden tot zilverchloride. Dit zilverchloride zou dan is ons lichaam weer omgezet worden in ‘vrije’ zilver ionen.

  Meer van Fitness

  Navigation

  Home

  Latest Posts

  Colloidaal Zilver Water 50 Ppm - Detoxen

  Published Oct 27, 22
  6 min read

  Colloidaal Zilverwater 100ml - Online

  Published Oct 24, 22
  6 min read